Regnig nationaldag

Har ni varit eller ska ni ut och fira vår nationaldag idag då? Vädret är väl inte sådär rackarns inbjudande får jag lov att tillstå. Kollade lite på TV4 Nyhetsmorgon på förmiddagen där man sände från Skansen och nationaldagsfirandet där. Ganska skralt med folk som hade trotsat vädergudarna och pallrat sig dit. Under Paul Potts första framträdande panorerade kameran lite för långt tycker jag, när man såg publikbänkarna som var fullkomligt soptomma! Om jag bodde i Stockholm hade jag nog tagit på mig regnkläderna och gått dit även om det regnade, Paul Potts är ju helt fenomenal!

Vi ska nog ge oss ut en sväng om nån timme eller så och gå ner på bruket. Vi har Brukets Dag här idag, det är årets stora happening i Långshyttan. Att det är Sveriges nationaldag också tror jag inte det är så många som lägger nån energi på. Vi borde bli lite bättre på det där, kolla på norrmännen. Där är det fest på nationaldagen vill jag lova!

Igår var vi på ”besiktning” med Tuva, läkarbesök alltså. Åh, vad stolt hon blev när hon äntligen fick visa gluggen för Dr Brandberg! Hon är ju stor tjej nu, och det måste man tala om för och visa doktorn. I övrigt kunde vi bara konstatera att allt var bra, inte ett endaste litet prov behövde hon ta. Vilken lättnad!
Just nu sitter hon är och förbaskad på mig, men jag har inte riktigt kopplat varför vilket naturligtvis gör henne än mer förbaskad… Hih, men hon är bra söt när hon är arg också.

2 reaktion på “Regnig nationaldag

  1. Towe

    Hörde att ni också var där och fick en dos av Dr Brandberg. Världens bästa. Skönt att det gick bra för er.

  2. Annelie Johansson

    Något firande blev det inte för min del. Jag vaknade med migrän. Nu i kväll låg jag i soffan och såg tv4. Där var det nationals firande från skansen. Här har solen skinit hela dagen, men det har varit kyligt.

    Annelie från kalmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *