Mini-semester

Vi tog en liten mini-semester i helgen, Hasse och jag. Gick ut och åt, gick på bio och sov på hotell. Förvisso inte så vidare värst hemifrån, vi for till Borlänge, men avståndet var av ringa betydelse. Det var så varmt ute att vi lika gärna kunde ha befunnit oss i Grekland, så semesterkänslan kom liksom på en gång.
Barnen var hemma och hade myskväll med Linda, Anton hade lagt upp ett helt schema som skulle betas av! Först middag, tacos med alla tillbehör, sedan jordgubbar och grädde, en film (Lilla Jönssonligan på kollo), lite lek ute och sedan en film till (Alice i Underlandet) med chips och läsk. Puh!
Men barnen var som små helgon hela kvällen, Anton yttrade inte så mycket som en tillstymmelse till protest när Linda bad honom göra sig klar för sängen. Han och Tuva somnade snällt och sov som stockar hela natten. Vi kom hem dagen efter runt lunchtid och fortsatte med semesterkänslan. Hasse, jag, barnen och svärföräldrarna tog en tur på flotten som Hasses farbror byggt. En flytande brygga med räcken och en motor, helt enkelt. Och helt ljuvligt! Det var så varmt ute att kläderna klibbade mot kroppen, men mitt ute på sjön fläktade det svalt och skönt medan Anton och jag satt och doppade fötterna i vattnet. Solsken, jordgubbar, grädde och bullar till ljudet av vind och små vågskvalp. Det är balsam för själen det!

2 reaktion på “Mini-semester

  1. Annelie

    Hej Ida. Härligt ni har haft. Här i lägenheten är det nu 30 grader. Det går knapt vara här. Jag är mest ute hos mina föräldrar där är det svalare.

  2. Solveig

    Borlänge duger bra, var där mycket under min ungdomstid och dansade. Gott att få vara på mini-semester det behövs för att klara vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *