Kräkpåsarna!

Ja jag glömde ju tala om vad kräkpåsarna hade med gårdagen att göra!

Tuva fick jättejobbig hicka igår, sån där djup hicka så man riktigt hör hur mycket luft som sugs ner i magen med varje hick. Som grädde på moset blev hon jätteslemmig på kvällen, så hon svalde och svalde för glatta livet, det lät som om nån hällde i henne vatten hela tiden som hon försökte hinna svälja. Summan av kardemumman blev att magen blev ganska lack på all luft och allt slem, så den ville göra sig av med det. Då är det bra med kräkpåsar! Skulle tro att det blir en likadan kväll ikväll, för hon har svalt väldigt mycket nu vid nattningen, och så har snoret börjat rinna. Suck!!!

Vi har haft späckat schema idag. Först simning på morgonen, sen hem och laga lite lunch, slänga hela familjen i bilen för att hälsa på på IVA i Falun, därefter var det födelsedagsmiddag för min kära svärmor som fyller år idag!

Det var så himla skönt att få gå upp på IVA och träffa personalen igen, det är nästan 3 år sedan vi låg där med Tuva nu. Måste vara skönt för dem också, att få se henne så pass pigg. När vi var inlagda sista svängen 2006 så blev ju Tuva så dålig att vi alla trodde att det var kört, vi väntade på sista sucken. Men den kom aldrig! Det var så mycket känslor då, både för oss och personalen. Vi kom nära, på nåt vis. Tuva gjorde sitt vanliga charm-race idag, åkte runt i Humlan och flörtade med hela personalgruppen medan jag stod och pratade lite om vad som hänt sedan vi lämnade IVA. Huga, det var svårt att hålla tårarna tillbaka när alla minnen kom tillbaka. Vi har inte bara dåliga minnen av IVA, självklart var vi livrädda att förlora Tuva under tiden vi var inlagda, men samtidigt minns jag att det var högt i tak på vår sal, mycket skratt och glada röster. Varmt och tryggt. Åh, IVA-personalen, ni är helt enkelt bara fullkomligt underbara!

Ja, sen va det födelsedagsmiddag då, på den grekiska restaurangen i Hedemora. Mumsfillibabba, vi åt så magen stod i fyra hörn när vi åkte hem igen. Maten var kanon, men Anton var inte imponerad av köttbullarna. Smakade inte alls som Scan, tydligen. Men Banana-spliten gick ner minsann!

Hela familjen är ganska slut efter den här långa dagen, men det har varit en härlig dag. Nu ska jag krypa ner i soffan mellan hundarna och bara jäsa lite, samla krafter inför nattpasset som verkar stå inför dörren. Tjipp å’hoj på er, allesamman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *