12 reaktion på “Kolla in det här!

 1. Kristina Svedberg

  Vilka underbara bilder och vilken fin text, jag satt och grät. Ni, Kroghs familj, har tillfört mitt liv så mycket utan att vi känner varandra. Nu ska jag till kyrkan och gråta en skvätt till när ett av mina barnbarn har sin skolavslutning. /Kristina

 2. Sofia L-Håkansson

  Vilka FANTASTISKA bilder! Älskar bilderna på bror och syster. Underbart!

 3. Sanna

  Vilka fantastiskt underbara bilder på finfina familjen! En bild säger verkligen mer än tusen ord.

  Kram Sanna

 4. Birgitta

  Det finns inte ord för hur mycket jag beundrar er lilla familj, ni är alla fyra lika fantastiska människor. Att titta på dom ljuvliga bilderna av er och läsa texten gjorde att mina tårar svämmade över och bara rann. Ta hand om er själva , ni hela familjen är en förebild för alla unga familjer som finns idag.
  Ha en fin sommar däruppe i Långshyttan / Varma kramar Birgitta

 5. Carola

  Så sant som det är sagt. En bild kan säga mer än 1000 ord!!!! Så otroligt vackra bilder. Så fyllda av KÄRLEK!

  Så bra hon hade skrivit om Tuva också, och om er familj.

  Har läst din bok Ida, tårara svämmade över mer än en gång. Följer alla era inlägg, även om jag är dålig på att kommentera. Är bara så otroligt fylld av beundran för hela er familj. Tänk om fler av oss här ute kunde lära oss att njuta lite mer av nuet och fylla våra dagar med mer kärlek i stället för stress och tjat.

  Vill skicka styrkekramar genom cyberrymden. Fastän jag inte känner er personligen vill jag säga att ni är helt underbara människor, alla fyra. Glöm inte det!

 6. Emma

  Otroligt fina bilder som utstrålar kärlek och lycka!! Man blir så glad av att se dem!

  Jag har följt er blogg i ett par dagar nu, fick tips om den från en tjej med Leighs syndrom. Titta gärna in hos mig också!

  Kram

 7. Anna-Karin och Nicklas

  ujuj vad fina bilder…
  Världens finaste familj!

 8. Lillemor

  Himmel vilka fantastiska bilder!!! Var glada för dom… jag hittade så många fina pärlor där… bla bilden där Anton och Tuva nästan ser ut att ge varandra en puss…. och bilden där Tuva bara är så avslappnad med sina otroligt härliga lockar. Och så bilden på de vuxna Krogh tillsammans…så underbara bilder!! Jag blev både varm och glad av att se dom.

 9. malin

  oh ja… bilderna är helt fantastiska (Juliana är ett geni med kameran) och man blir alldeles fylld av kärlek och värme när man tittar på dem – helt underbart! har läst lite här i bloggen också och jag blir lycklig hela vägen in i hjärtat, kram till er söta lilla familj

 10. karoline

  Man önska att man kände er personligen. Ni ger så mycket,bara genom att vara dom ni är!
  Har tittat på bilderna genom tårarna, det finns inte ord för hur underbara och kärleksfulla ni är.
  kamar från
  Karoline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *