Kalas hela helgen lång

Puh, vilken dag! Här har firats så det stått härliga till.

Vi hittade en present igår. En dyyyr en, men den passar hela familjen! Vi köpte ett Nintendo Wii åt gossen, med Wii Fit. Han blev jätteglad, när han väl fick de riktiga paketen. Vi skojade lite med honom imorse, vå hade slagit in fyra paket varav två var små och två lite större. Han fick de två små först, det första innehöll komponentkablar (som man kopplar mellan konsollen och TV:n) och det andra innehöll en fjärrkontroll till konsollen. De två stora paketen (som innehöll konsollen och balansbrädan) hade vi gömt, så han såg lite konfys ut när han tittade på sina presenter men höll god min och tackade så hjärtligt för de fina kablarna. Desto gladare blev han när vi bad honom kolla under soffan i vardagsrummet och fann de stora paketen! Gissa om det där spelet gått varmt hela dagen?

Han fick ytterligare två spel till Wii, av farfar å farmor fick han SuperMario Galaxy och av Nilla & Raie fick han Ben10 Alien Force. Superlycklig gosse!
Han har fått mycket annat fint också, den nyaste Ben10-klockan, en Ben10-dräkt, ett paket Bakugan, ett paket Gormiti, nya byxor och skjorta, en enorm FyrArm…jag har säkert gömt nåt men jag börjar bli trött i mössan så här en halvtimma före midnatt.

Tårta och bullar har vi haft också förstås, å kakor. Imorgon är ju hans egentliga födelsedag och då blir det barnkalas i bowlinghallen, vi får se hur det artar sig. Både Anton och Tuva sover som små grisar i sina sängar efter dagens kalasande. Själv ska jag nog köra lite mer Wii Fit, det är sjukt roligt. Så om det blir glest mellan inläggen så är det bara för att jag står och pumpar loss på balansbrädan. Ni får skälla på mig om det blir alltför långt mellan gångerna!

2 reaktion på “Kalas hela helgen lång

  1. Kristina Svedberg

    Ett jättegrattis till Anton, fyller själv också år idag (lite mer än Anton). Fick pröva Wii Fit hos mitt nioåriga barnbarn och han tyckte det var sjukt roligt när man skulle lägga in sin profil.. Hans kommentar var ”Farmor, du är 69 år och överviktig…..” Tio år äldre och en del kilon för mycket, håhåjaja /Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *