Inte på topp

Näe, här är läget inte på topp kan jag lova. Snusandet går det riktigt bra med, på så vis att vi inte har slut på snus ännu. Men här är infektion på gång, både Hasse och jag hade grymt ont i huvudet igår och idag har jag varit yr i bollen precis hela dagen. Tuva var lite pluffsig runt ögonen igår, och idag fick vi förklaringen. Dunderförkyld, det rinner ur ögon och näsa, hon är så trött och ynklig.

Jag är så heligt jäkla less på förkylningar nu! Tuva hinner liksom aldrig samla sina fulla krafter innan nästa förkylning slår till, det är inte rättvist! Jag känner mig så maktlös när hon gråter och kvider, snoret rinner från näsan, ögonen är alldeles blanka och dreglet blöter ner tröja efter tröja. Tack och lov har hon ingen feber ännu. Den får gärna hålla sig borta för när den slår till orkar hon ingenting.

Vi har varit hos svärmor och blivit bortskämda med god middag, lamm bjöds det idag. Mumsfillibabba, tack tack! Hinner inte längre lägesrapport, Tuva gråter. Puss å kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *