Inskolning

Japp, idag har vi haft inskolning. Tuvas nya assistent har börjat! Välkommen till oss Linda!
Tuva är eld och lågor, hon fullkomligen älskar Linda, och det gör Hasse och jag med för den delen. Vi får lägga band på oss bara så vi inte skrämmer bort henne! Men vi är bara så himla glada, att vi hittat nån som det känns rätt med, nån som tycker att halvtid är helt perfekt, nån som matchar Tuvas energi och framför allt nån som Tuva trivs med. Vi är överlyckliga!!
Vi har kört hårt idag, möte med arbetsgivaren, mat, mediciner, ridning. Det är inskolning hela veckan, för det är inte lite att hålla rätt på när man jobbar med Tuva. Först nu när jag ska lära ut det till nån annan inser jag hur mycket vi gör om dagarna, sånt som bara flyter på av ren rutin. Om jag skulle komma som nyanställd och få all den informationen inproppad skulle jag få migrän på en gång!
Imorgon blir det inskolning på bad-biten. Oh, vad glad jag är!

Hasse och gänget har varit ute på älgjakt hela dagen. Eller njae, dom jagade inte ju inte särskilt länge innan två älgar låg. Men det tar tid med efterarbetet också förstås! Tänk vad praktiskt det vore om älgen kunde vandra ända till slakt, hänga och stycka sig själv och sen krypa in i frysen. Imorrn är det nya friska tag om bössen som gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *