Härlig helg i bilder

Mamsen och jag har varit på Ladies Night!

Mingel i Ladies Lounge, här fanns massor att se och göra. Här kunde man provfotograferas för att bli glasögonmodell för SmartEyes.

Cloetta bjöd på choklad och möjlighet att skicka en godbit till nån man tycker om också!

Wella var på plats med två stylister som bjöd på tips och en gratis hårstyling. Där hade ju inte jag mycket att hämta…

Detta och mycket mer bjöds det på i Ladies Lounge, där vi flickor fick mingla en timma innan middagen.
När showen väl drog igång hade jag inget batteri kvar i min mobil (orutinerat) så alla härliga bilder av grabbarna och föreställningen finns enkom inpräntade på min personliga hårddisk, men jag lovar er: DET VAR HELT FANTASTISKT!!!
Vilket stämning, vilket drag, vilken kväll!! Bombardier Arena i Västerås var fullpackad, 2700 kvinnor stod upp och klappade takten och sjöng när Brolle, Martin Stenmarck, Andreas Johnson, Stephen Simmonds och Måns Möller svängde loss på scenen. En favorit från förra året kom i repris, nämligen det älskade städnumret. Fyra vältränade killar iförda endast slappa byxor som dansar omkring med mopp och hink är något som tål att skådas mer än en gång!!
Tack till hela Ladies Night-gänget för en oförglömlig kväll!!

Gårdagen har jag inga bilder av alls, men den var inte desto mindre härlig för det. Paj- och kräftmiddag hos grannarna! Tack å bock!
Idag styrde vi kosan mot Kupolen, mer av nöd än lust. Antons skor har gett upp. Igen. Fullkomligt kaputt! Gossen sliter skor i en takt som vida överstiger mitt förstånd. Så nu är nya pjuck inhandlade! Det fick bli springskor igen. Nog för att hösten står för dörren, men varma skor behövs inte riktigt än (Anton tycker fortfarande att det är tillräckligt varmt ute för Foppa-tofflor) och med tanke på att pojkens fötter växt med två storlekar under sommaren kändes det inte som en bra idé att köpa skor nu som han inte kommer börja använda förrän om en månad eller så. Vem vet vad han har för storlek då?!
Efter visat tålamod på skoaffären fick Anton ta en sväng till BR Leksaker, han hade lyckats spara undan 200 kr och ville köpa sig nånting där. Efter mycket funderande hittade han precis vad han ville ha, och köpte 2 robotar från Lego Hero Factory. Under tiden rullade Hasse runt med Tuva och tittade på andra leksaker och de kom för att visa mig något de hittat.
– Mamma?
– Ja, gumman?
– Tack!

Ett änglalikt leende prydde Fjärilens vackra ansikte och ögonen var både vädjande och överlyckliga. I sin famn höll hon ett stort paket innehållande hennes absoluta favorit på PlayHouse Disney: Händige Manny och alla hans verktyg!  Det är lite kul tycker jag, att hon fastnat för Manny. Det är ett ganska ”otjejigt” program om en snickare och allt-i-allo ”handy man” och hans verktyg. Inget fluff, inget rosa. Bara spik, skruv och brädor. Och hon älskar det! Nu finns han alltså som leksak också. Svindyr leksak, kan tilläggas. Till Tuvas stora förtjusning talade dockan i paketet också, och alla verktygen såg ut precis som de gör på TV. Hon höll hårt, så hårt i paketet och det fullkomligen vällde kärlek från flickebarnet över leksaken.
– Vi kanske ska köpa den i julklapp åt henne? Aldrig fel att börja handla i god tid. viskade jag till maken.
– Ja, jo…

Tuva har aldrig någonsin reagerat så över en leksak förut. Aldrig visat så mycket att hon verkligen gillar och verkligen vill ha en leksak. Att ta den ifrån henne, slå in den i julpapper och gömma den i ett skåp till julafton kändes ungefär lika omtänksamt som att koka hundvalpar levande. Vi kunde bara inte. Hon fick den. På studs.
Hela vägen hem ifrån Borlänge höll hon i det stora paketet och sade, gång på gång:
– Mamma. Pappa. Tack. Tack.

Tuva pratar med och beundrar sin älskade Manny.

3 reaktion på “Härlig helg i bilder

  1. Camilla Boldt

    Hej Ida. Hamnade har (och fastnade) pa din harliga blogg. Vilken fin familj du har, jag blir alldeles varm i hjartat. Sa mycket gladje och livskvalitet trots Tuvas sjukdom. Inspirerande. Tuva ar ju for ovrigt ett GENI! Nasta gang jag hittar nagot jag vill ha ska jag visa det for maken och saga ”tack”! Ett helt genialt drag. Tack Tuva for tipset! Kommer garanterat att kika in pa din blogg igen.
    Ha det sa bra. Kram fran Camilla Boldt (gammal gymnasie klasskompis)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *