Hammare och spik!

Hej och hå, här snickras det för fulla muggar!
Ni får förlåta om det blir lite långt mellan inläggen ett litet tag framöver, men misströsta icke för det! När vi renoverat klart blir det fart på bloggandet igen. Vi håller ju på att göra om vårt sovrum, det rum som var det allra första vi skulle tapetsera när vi köpte huset för vi tyckte tapeterna var hemska. Det var 2005 det, när vi flyttade in. Mycket har blivit gjort sedan dess, men inte i sovrummet. Nu lessnade vi ur och tog tag i projektet! Så just nu är väggen mellan sovrummet och vardagsrummet mest ett stort hål! Vi håller på och bygger garderob där, ska bli en tjusig sak med skjutdörrar när det är klart. Jag tänkte illustrera med ett foto, men då bestämde sig min kamera för att den inte var på humör idag. Typiskt!

Ni får helt enkelt använda fantasin. Väggen är som sagt mer hål än vägg just nu, sovrummet är tömt på möbler så att vi ska kunna jobba därinne. Sängen står i vardagsrummet, inklämd intill soffan och bakom soffan står de gamla garderoberna. Här är minst sagt lite trångt!
Men det peppar, för då vill man ju få det klart så alla möbler kan få flytta in igen. Tapeter har vi beställt och ska hämta imorgon (urläckert blir det!), nya golvet ligger i sina förpackningar och bara väntar på att bli lagt. Så vi lägger lite krut på renoverandet ett tag, vilket kan betyda att det blir lite mindre tid vid datorn. Men nån rad ska jag väl hinna plita ner fast vi hamrar och spikar!

Om kameran behagar vakna till liv igen ska jag lägga ut bilder också, så ni kan hänga med i förvandlingen från nattsvart grotta till fräscht och snyggt sovrum!

2 reaktion på “Hammare och spik!

  1. Karoline

    De e ju så bedrövligt att en liten flicka ska behöva lida så hemst=(
    Har ni hört talas om bolltäcke? de kanske skulle kunna hjälpa lite med smärtan och spänningarna för Tuva. Men ni kanske redan provat det. Man vill bara så gärna hjälpa till.

    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *