Det kliar!!

Åh, det kliar så jag håller på att gå upp i atomer! Fast det gör inte så ont som igår, det är ju skönt förstås. Matte och husse pysslar om mig, ger mig (smaskiga) mediciner och tvättar såren. Sen hittar matte på nåt kul med mig, för att jag ligger så snällt när de ska pilla med klorhexidin och salva. Idag lekte vi sök, det är en av mina absoluta favoriter. Jag har en jätterolig leksak som luktar gott, den gömmer matte när jag inte ser, sen får jag lukta mig till den. Tokroligt!

Mindre rolig är ju den här tratten alltså. Inatt, när jag skulle gå upp och dricka lite vatten, så fastnade jag i två kökstolar som jag försökte gå förbi! Den är så svårt att veta hur långt tratten sticker ut på sidorna! Jag har försökt och försökt ta kål på tratten idag, flera gånger. Jag har lyckats tugga ett litet hål i den, och faktiskt så lyckades jag buckla till den rätt så rejält i eftermiddags. Jag tog liksom sats och gjorde ett krumsprång på gräsmattan som jag avslutade med att landa på sidan och liksom glida en bit. Då bucklade sig tratten! Men det såg ju såklart matte, så hon bucklade ut den igen. Rackarns!

Jag förstår ju att den här fåniga tratten har nån slags funktion, annars skulle inte matte och husse trycka på mig den överhuvudtaget, men den sätter liksom käppar i hjulet för de mest dagliga saker. Som att tvätta sig till exempel, det är ju fullkomligt omöjligt att hålla rent kring de kungligare kroppsdelarna när vägen blockeras av en tratt. För att inte nämna att klia sig på baken, det är stört omöjligt! Idag har jag fått vara utan tratten lite då och då, men så fort jag kliat mig så har den åkt på igen. Jag försöker verkligen koncentrera mig på att inte klia, men idag somnade jag en stund utan tratt och kliade mig visst i sömnen, för jag vaknade av att matte sa att nu åker tratten på igen. Suck!

Ja ja, jag får försöka stå ut.  Voff voff!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *