Åh suck…

suck

Ja suck. Vi som var nästan klara! Tapeterna på plats, soffan levererad och monterad, bara fönsterbytet kvar. Men vi får byta lite mer än bara fönstren i vardagsrummet. Panelen är slut, kaputt, nicht funkis nå mer. Alltså, det är inte jättemycket merarbete, vi ska bara byta panelen under och runt de fyra fönster som ska bytas, resten byter vi i vår. Men ändå! Luften gick liksom ur oss. Suck.
Bara att bita i det sura äpplet, hosta upp mera pengar och skaffa lite brädstumpar.

Men annars är allt bra! Den äckelmagade kan ju sluta läsa nu, för nu ska vi tala om BAJS.
Tuvas mage har ju stått still hur länge som helst nu, med bara några små sporadiska produktioner några gånger per år. Så, i måndags bytte vi magmedicin till en ny sort eftersom den gamla uppenbarligen varken gör till eller från. Och jädrar ananmma vad ungen skiter nu! Jag vet ju inte om det beror på medicinen eller om magen bara fick för sig att det var läge att börja funka nu, men det kvittar faktiskt. Den funkar, med besked!
Vi är ju inte vana med att det kommer nåt i blöjan utan att vi först gett ett klyx, så igår när det började osa apa här var Tuva inte den första vi tänkte på som möjlig stink-källa. Vi började kolla efter hundskit under skorna, sniffa längs golvet, jag såg inte riktigt klok ut när jag kröp omkring här och försökte komma underfund med vart tusan stanken kom ifrån. Till slut reste jag mig upp och tittade på Tuva.
– Är det du som stinker?
– Ja. E bajs.

Likså imorse.
– Mamma? Bajs.
– Nähä?
– Jaaaa…

Halleluja, we are pooping again!!
Men nu får det vara nog med skitsnack, jag måste susa iväg och köpa virke. Imorrn kommer ju snickarn och byter våra fönster!

3 reaktion på “Åh suck…

 1. susanne

  hej !
  – ha ha ha , tänk att man kan bli så glader över att ens unge bajsar ( egen erfarenhet ) .
  nu blev ja nyfiken vad ni fått för dunder brak å så hoppas att den fortsätter funka .
  kram från den smygsoffsovande Harrys matte

 2. Maria Hagman

  Vad härligt med en mage som fungerar igen, hoppas att det håller i sig länge.
  Ingen höjdare med panelen jag lider med er!!!!. Kramisar från mej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *